Nobelvägen i Malmö

Idag tipsade min kompis Fredrik mig om ett inlägg som bloggen Norrasorgenfri gjort. Där Jörgen har bloggen testar att cykla Nobelvägen fram och tillbaka för att se hur väl den är anpassad för cykling.

Det är något jag själv har funderat på att göra, för jag är inte heller helt nöjd med hur infrastrukturen är löst för oss cyklister på Nobelvägen. Men istället för att göra det så kan jag ju bara länka till den bloggen.

Dock tycker jag att Jörgen som skrivit inlägget har missat lite detaljer i trafiklösningen som inte är speciellt bra… så det är något jag tänker skriva om framöver.

cykelväg Nobelvägen-Industrigatan

Korsningen Nobelvägen och Industrigatan, aningen trångt och dålig sikt för cyklister.

 

Det här inlägget postades i Cykling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *