Missoula publis library

Postad 27 juli 2012

Nu sitter jag på biblioteket i Missoula och väntar på att datorns batteri ska laddas upp. lyssna på vad de pratar om här runtomkring mig, men jag lyckas tyvärr inte hänga med i något samtal. Däremot är det tillräckligt störande och intressant så jag tappar fokus på vad jag ska skriva till min blogg.

Därför blir det inget mer skrivet idag, nu ska jag cykla till Big Dipper som ska ha jättegod glass. Sen ska jag övernatta ett par mil söder om Missoula på en camping.

Men just nu kom jag att tänka på en sak… hemma i Sverige så kallar vi våra bibliotek bara för bibliotek eller möjligen stadsbibliotek. Men här är det så vanligt med ”private property” och därför behöver de kanske skriva ut ”public” eftersom annars kanske folk tar för givet att det är privat. Jag vet inte…

Jag har varit lite dålig på att lägga upp bilder på mig själv… så här kommer en bild. Tog den när jag lagade mat i ett regnväder för nästan två veckor sen.

Lägg märke till den fina solbrännan jag fått på handen. Det är från mina handskar som inte har heltäckande tyg på ovansidan.

USA cykelsemester 016

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *