Rodeo i Eureka

När stormen dragit förbi och jag var lite rund under fötterna efter några öl på puben. Så var det dags att cykla upp till kvällens Rodeo. Rodeon låg jättevackert med bergen i bakgrunden som lystes upp av solen.

Själva Rodeon bestod av hästridning, kasta lasso, binda kavlar, hoppa ner från hästen och välta kalvar och så var det även tjurridning. Dock var det lite avslaget, på grund av stormen hade alla deltagare inte kommit och publiken var ganska liten.

USA cykelsemester 010

Men det var skoj att se tillställningen, äta en hamburgare i pausen och dricka egen öl eftersom de bara sålde Corrs Light där. Vet inte om det var tillåtet att dricka egen öl, men jag gjorde det ändå och det gick bra. Såg dock ingen annan som gjorde det.

Efter Rodeon började jag prata med några i publiken, det visade sig att de hade sett mig först på Going to the sun road, sen vid Lake McDonald och därefter sett min cykel, troligen utanför biblioteket här i Eureka under dagen. Så nu när de såg mig på Rodeon också började vi prata och jag övertygade dem att hänga med och ta en öl på puben jag varit på innan. (de var inte så svåra att övertyga)

Sen vart det mer öl och jag fick även telefonnummer till två vänner till dem i Missoula som jag var på väg till. De ska jag träffa imorgon och då hoppas jag på att de tar med mig till något trevligt ställe.

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *