Lämnar Skellefteå

Postad 21 juli 2013

Nu sitter jag vid Max i Skellefteå efter ännu en Trästocksfestival, jag är trött och ganska seg. På samma sätt som när jag var i Skellefteå och besökte Trästockfestivalen för första gången 1996 tror jag det var, då satt jag också här på Max vid E4:an och hade sovit alldeles för lite. Det var även min första resa jag gjorde själv när jag liftade upp till Skellefteå och besökte bland annat festivalen. Sår nu är cirkeln lite grann sluten när jag sitter här igen efter en Trästockfestival är trött och ska börja åka söderut.

Själva festivalen har varit okej, lite tråkiga band tyvärr med mycket Hiphop, som jag inte är speciellt förtjust i. Så något intressant nytt band kan jag inte tipsa om. Men det har varit skönt att få vila benen lite, även om det har blivit för lite sömn istället.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer… tar och lägger upp lite bilder istället.
IMG_1843

Här är bron jag sov under, sov uppe på fundamentet för när jag var här sist så fanns där en liten steg ner till fundamenten. Men dessa är tyvärr borta nu.
IMG_1841

Kallholmens Bryggeri från Skellefteå, fin flaska men ölen är inte god. Får hoppas de skärper till sig och får ordning på den. Ölen hade en smak av kartong, vilket även deras dubbel IPA hade.

IMG_1853

Här är några från Skellefteå som jag träffade och drack öl med…
IMG_1854

Det här är resultatet om man gör en symbios av en Calzone och en Hamburgertallrik. Många kalorier, men inte så gott.
IMG_1856

Det var lite musik också, här spelar Dileva…

Nä nu känner jag mig klar med Skellefteå för den här gången. Ska bara fylla på vattenflaskorna, sen lämnar jag Skellefteå.

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Öldagboken, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *