Allt är förlåtet!

Postad 23 juli 2013

Nu är jag i Örnsköldsvik, de senaste två dagarna har varit bra. Solen har skinit och det har inte regnat, dessutom har jag haft medvind. Det här skrev jag för två dagar sen utanför Umeå… men har inte haft tillgång till internet förrän nu. Så det kommer lite försenat. Fast det gör inte så mycket, för jag är fortfarande glad över att jag hittade campingen.

När jag är ute och cyklar så förvånas jag gång på gång hur snabbt allt blir bra igen efter att det har varit väldigt kasst och tråkigt. I morse eller igår natt, beroende på hur man ser på det så bestämde jag mig för att plocka ner tältet på Trästocks festivalcamping, eftersom det var för mycket oväsen och ungdomarna verkade inte ha några intentioner att sluta festa inom de närmsta timmarna. Jag valde att packa ihop alla mina grejor, lasta på det på cykeln och sen cykla till ett annat ställe där jag visste att jag skulle kunna sätta upp tältet. Bara för att få några timmars sömn och dessutom öppnade inte matbutiken i centrum förrän 10:00 så jag var tvungen att vänta tills dess för att handla mat.

Jag var ganska less på det när jag cyklade iväg från festivalcampingen och jag fick inte många timmars sömn den natten. För att ytterligare göra det lite jäkligare har det även regnat lite idag, några skurar lite då och då. Som en extra krydda avslutades dagen även med ett vägarbete på 10km där asfalten var borttagen och det bara var grusväg av ganska dålig kvalité.

Men allt det här är glömt nu! För jag har hittat värsta stället! Det är en liten camping där man betalar genom att lägga pengar i en låda. Det kostar 20kr per natt för ett tält och i det priset ingår det gratis duschar med varmvatten. Här är ett stort tak med bord om det skulle regna och det ligger jättefint intill en sjö med en fin brygga och sandstrand.

Här är även eldstad med ved och gräsmattan där man kan tälta är helt platt och bilar kan inte köra ut på gräsmattan. Så nu är jag glad!

IMG_1871
Här är utsikten jag möttes av på morgonen när jag vaknade… sämre kan man ha det.
IMG_1917
Kvällen efter övernattade jag vid den här myren, det var helt fantastiskt att sitta ute på den här utsiktsplatsen och se solen gå ner.
IMG_1899

Här är en bild på mig, skägget börjar arta sig nu tycker jag!

IMG_1893

När solen gick ner var månen på väg upp och den kändes ovanligt stor. Även om den kanske inte känns så stor på bild.

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *