Skellefteå

Postad 18 juli 2013

Idag skulle jag kunnat lacka ur igen efter att ha spenderat ytterligare ett par mil på 2+1-vägar. Men det spar jag till en annan dag.
För nu har jag kommit till Skellefteå och ska nu vila tills på söndag morgon då färden fortsätter söderut. Jag har valt att vila genom att besöka en musikfestival i Skellefteå, många kanske inte förknippar musikfestival och vila, men i jämförelse med att cykla 10mil om dagen så tror jag nog det här kommer bli lugnare.
Sist jag var i Skellefteå var för lite drygt 15 år sen och då besökte jag också samma festival, drack öl, blev full och hånglade. På meritlistan i Skellefteå har jag även övernattning under deras fina träbro en natt när det regnade, den är perfekt att övernatta under med fundament som man kan gå ner på och där är det perfekt utrymme att lägga ut liggunderlaget.
Den här helgen har jag dock tänkt att det ska bli lite lugnare, man är ju lite äldre och förståndigare och dessutom har jag med mig ett tält den här gången som jag kan sova i.

IMG_1795
Tänkte det var läge att lägga in en bild på mig… så att ni ser att jag lever, bilden jag tog igår blev suddig så det får bli den här istället som jag tog för uppåt en vecka sen i en raststuga där jag övernattade.

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Resor. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Skellefteå

  1. Erica skriver:

    Du glömde nämna att Sveriges största fria och najsaste musikfestival heter Trästock. Välkomna alla sörlänningar till något extra i musikväg juli 2014 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *