Ibland blir det bara fel…

Postad 20 augusti 2012

Idag hade jag planerat en lugn dag, med bara ca 50miles(80km). Dagen började jag med att cykla 20miles längs med småvägar. för att sedan cykla de sista 25 längs med en lite större väg.

Men på dessa små vägar missade jag en vägskylt, råkade ta fel väg och jag började ana oro efter sisådär 6-7miles. Men först efter 10miles konstaterade jag att jag måste cyklat fel. Så det vara bara att vända om.

Så nu har jag redan cyklat 50miles och har nog uppåt 25 miles kvar innan jag är framme. Så det kommer bli en ganska tung dag, men tack och lov har jag fått i mig en god hamburgare, så jag har energi nog för ytterliggare tre timmars cykling.

Jaja, ibland blir det fel…

USA cykelsemester 006

Den här skylten såg jag i Astoria…

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *