Sur, bitter och gnällig

Postad 25 juli 2013

Idag är jag så där sur, bitter och gnällig som bara jag kan bli.
Dagen började fantastiskt med fint väder och enkel cykling in till Härnösand. Det var till och med ganska enkelt att hitta in i Härnösand.

Men därefter började problemen, mellan Härnösand och Sundsvall är det 53km men det är längs med E4an. Det finns vissa små grusvägar som man kan välja för att komma ifrån den. För E4an är här en 2+1-väg med mycket och hetsig trafik. Dock är problemet att de där små grusvägarna saknar nästan helt och hållet skyltning, och dessutom finns där mycket fler vägar än vad kartan visar. Alltså cyklade jag fel och har ännu inte kommit till Sundsvall, fastän jag cyklat över 70km och jag övernattade 15km från Härnösand.
Jag har dessutom tvingats cykla ganska långt längs med E4an eftersom det inte funnits något alternativ som varit okej.

Dessutom höll jag på att få köra in i en bil precis, eftersom den gjorde en vänstersväng ut på huvudleden som jag cyklade på samtidigt som jag skulle göra en vänstersväng av från huvudleden och jag hade signalerat att jag skulle göra en vänstersväng av från huvudleden. Det var en företagsbil från ett stort företag och det företaget är nu informerade om sin personals trafikbeteende.

Det här hade varit en bra grej för Sveriges vägar tycker jag. Så man hade sluppit alla billister som kör alldeles för fort.

Men jag har iallafall tur med vädret!
IMG_1931

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *