Motvind och regn

Postad 11 juli 2013

Nu befinner jag mig i Finland, närmare bestämt i Eanodat. Ännu ett litet samhälle på landsbygden.

Söndag till tisdag har den här veckan varit ganska jobbiga med först två dagar motvind och därefter kompletterades motvinden med regn. Samtidigt som jag i tisdag inte kunde stanna och vänta ut regnet eftersom jag började få slut på mat.

Därför sitter jag nu i en liten stuga och ska snart börja cykla mot Sverige. För igår valde jag att vila upp mig lite med en kortare dag och dessutom har jag sovit inomhus för första gången sen 21 juni. Det är otroligt lyxigt att bara behöva skruva upp värmen lite om man börjar frysa på morgonen och dessutom slippa alla mygg. För de senaste dagarna har det varit ganska kallt med temperaturer runt 10 grader och idag verkar det också bli kallt och molnigt. Får hoppas jag slipper regn bara.

IMG_1780

Här är min lyxiga stuga… med mina grejor utspridda… det är intressant hur snabbt man förvandlar ett rum till mer eller mindre kaos när man kommer in med sina väskor.

IMG_1775

Ungefär så här har det sett ut de senaste dagarna. Björkar stora som buskar och massor av mygg.

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *