Länkar till cykelsidor

Här kommer jag samla länkar till sidor om cykling som jag tycker är bra eller användbara. Det kommer inte bli någon lång lista med alla länkar jag kan hitta utan jag kommer diktatoriskt välja ut de jag anser är intressanta. Saknar du någon länk så går det bra att tipsa mig, om jag gillar den lägger jag upp den.

Desert road NZ

Cykelbloggar:

Cyklistbloggen

De som skriver den här bloggen är två killar som jobbar med IT och cykelpendlar till jobbet i Stockholm. Fokus ligger på cykelinfrastruktur i Stockholm och de täcker det området väldigt bra.

GBGcyklaren

Cykelpendlare i Göteborg som dokumenterar sin cykelvardag med en filmkamera på styret. Han visar på ett väldigt pedagogiskt sätt hur dålig infrastrukturen är i Göteborg på många platser.

Inför resan:

Warmshowers

Couchsurfing för cyklister,  har varit medlem i ett antal år och både haft cyklister på besök och övernattat hos andra cyklister. Kan varmt rekommendera att gå med och få möjlighet att träffa andra cyklister.

Miljösidor

Ecoprofile

En sida med många intressanta artiklar om den gröna omställning av samhället. Vem som helst som har något intressant att skriva om eller vill debattera har möjlighet att starta en ny tråd.

Cykelkök

Malmö
Göteborg
Uppsala
Stockholm
Solna

Den här idén är fantastiskt bra, en cykelverkstad där man kan låna verktyg för att själv fixa sin cykel. Vet man inte hur man ska göra så finns där massor med folk som gärna berättar hur man ska göra för att lösa det. Dessutom har de kurser där man lär sig allt från att laga punkteringar till att rikta hjul.

Om jag har missat något cykelkök så får ni väldigt gärna berätta det för mig så lägger jag upp en länk här.

Övriga länkar

Kultur- och cykelföreningen Avanti

Cykelklubben som jag tränar med, vi klär oss inte bara i tights utan försöker även göra världen till en lite bättre plats. Genom att stötta Asylstafetten eller arrangera gratislopp för de som inte har råd med de höga deltagaravgifter för cykellopp.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: