Det är slut, det är över nu (nästan)

Postad 10 augusti 2013

Nu börjar resan närma sig sitt slut, jag har ju bara några enstaka dagar kvar och de sista dagarna kommer jag knappt ens behöva kartan för jag har redan cyklat här. Det känns mest som en transportsträcka. Då kommer den där jobbiga känslan, det är nog separatiosnångest.

Det påminner om när sista låten spelades på Klubb Sunkit, alla är på topp, det är allsång och Lasse Berghagen sjunger ”det är slut, det är över nu”. Samtidigt är det en sorgsen stämning, för när låten är slut kommer personalen tända belysningen och man måste gå hem. När belysningen är tänd är det en hel månad kvar tills nästa gång man får njuta av musiken.

De sista dagarna kommer jag cykla med Lasse Berghagens sorgsna röst i huvudet…
Fast det är klart, det ska också bli skönt att få komma hem.

Men innan jag kommer hem tänkte jag skriva ihop en lista med svar på vanliga frågor som folk jag träffar längs med vägen brukar ställa mig. Har ni något ni funderar över och vill fråga mig så går det bra att skriva en kommentar till det här inlägget. Så ska jag försöka få med dem i inlägget.
IMG_2008

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *