10 juni, Vernon – High Point State Park

Postad 12 juni 2012

Idag blev det en lugn dag och jag cyklade inte så långt eftersom det är nog en bra idé att börjar lite lugnt och sedan öka på dagsetapperna.

Dagen började med små backar upp och ner för att sedan gå över i en ganska rejäl uppförsbacke till New Jersey högsta punkt. Det blev inte så mycket cyklande idag eftersom vid entrén till parken träffade jag två vandrare som varit ute i två respektive tre månader och snackade lite med dem.

Sen skulle jag även ta mig upp till utsiktsplatsen, som var ytterligare en bit uppför. Väl uppe så började det regna och åska, så det var bara och snabbt ta några bilder för att sen cykla ner igen för att vänta ut regnet på en rastplats med tak.

Nu har jag hittat en plats att övernatta på som ligger undanskymd så jag slipper ta en 30-dollarscamping inatt.

Imorgon ska jag ta mig ner för backen till Port Jervis och se om jag kan ordna fler kartor samt fundera på vilken väg jag ska välja härnäst.

Jag fick tips om Route 6 idag när jag fixade en punktering, den kanske är något att satsa på… fast den går lite väl långt norrut.

USA cykelsemester 003

Några Muslibars inhandlade…

USA cykelsemester 007

Utsikten från High Point New Jersey… det är nog jättefint om det är fint väder.

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *