Ut med dig på altanen

Postad 11 augusti 2013

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar i Helsingborg, mätt och lite dåsig efter att ha blivit bjuden på mat och öl.
Innan jag cyklade hem till mina föräldrar var jag inne om och besökte en kompis. När jag kom hem till honom och tog av mig skorna blev jag påmind om hur skitig man blir av ett par dagars cykling. För så fort skorna togs av skickade han ut mig på altanen… för det började lukta alldeles för mycket. Visst kände jag mig lite skitig innan efter att inte ha duschat sen Strängnäs och sist jag badade var någon mil söder om Norrköping. Men när man rör på sig hela dagen och är utomhus blir det inte lika påtagligt. Däremot så fort jag kommer inomhus blir jag direkt medveten om att jag är skitig och luktar illa.

Fast nu har jag tack och lov fått mig både en dusch och tvättat mina cykelkläder så de sista två dagarna kommer jag vara relativt fräsch. Imorgon ska jag cykla ner till Smygehuk och tälta på stranden i närheten för att sedan cykla de sista milen på tisdag förmiddag. Sen är det slut för den här gången.

IMG_1899
Hittar ingen bild på mina skitiga kläder… så det får bli en bild från uppe i norr, jag var trött och troligen även skitig när bilden togs.

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *