Semester i Norge

Ikväll kommer det inte bli något långt och avancerat inlägg. För imorgon bitti tar jag tåget till Mellerud och jag är ganska trött av alla förberedelser inför imorgon.

I Mellerud börjar årets cykelsemester som kommer ta mig till Norge och avslutas i Oslo.

Vill ni följa mig på resan så kommer jag posta bilder på Instagram, för att prova något nytt. Dessutom har jag precis skaffat Instagram och nyhetens behag påverkar mig. 🙂

Att skriva på bloggen tar även väldigt mycket tid, tid som jag inte riktigt är sugen på att lägga just nu. Dessutom kräver det att jag tar med mig en dator. En dator som måste laddas, hitta Wifi med mera…den måste även köpas in…

Twitter testade jag förra året när jag cyklade till Frankrike. Twitter var ganska trevligt, men att tvingas hålla sig till 140 tecken och inga bilder blev alldeles för svårt för mig. Hur spännande är det att beskriva mat med 140 tecken? Eller en solnedgång?

Så vill ni följa mig på min cykeltur genom Norge så hittar ni min Instagram här. Eller så kan ni söka på ”cykel_livet”.

Planerad rutt:

Normalt när jag ska ut och cykla långt så brukar jag inte planera så mycket. T ex när jag landade i New York för att cykla till Seattle hade jag inte ens en plan för hur jag skulle ta mig ut ur New York. Likaså när jag kom till Island hade jag bara en grov plan över vart jag skulle cykla. Med några enstaka platser som jag ville besöka.

Den här gången har jag varit mycket mer detaljerad och noggrann. Gjort rutter som jag lagt in i min GPS så att jag kan följa den och slippa läsa på kartan. Det ska bli intressant att se hur länge det här kommer hålla eller om GPSen kommer skicka ut mig på en massa småvägar som det knappt går att cykla på. Vilket bara kommer irritera mig och sluta med att jag stänger av GPSen.

På min Instagram kommer ni kunna följa hur det går… för er som är nyfikna är här även några bilder på den planerade rutten:

Det här inlägget postades i Cykling, Långfärdscykling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *