Baltikum 2018… resan startad!

När jag kommer hem från en resa börjar jag nästan alltid fundera på nya ställen att cykla på. Efter min första tur till Nya Zeeland var det Baltikum som jag tittade på och räknade på hur lång tid det skulle ta. Men det blev aldrig av, för jobb kom i vägen och sen hittade jag andra ställen att cykla till.

Fast i år blir det av! Först hade jag tänkt cykla på Island. Men det tog längre tid än planerat att få ihop min nya cykel, så därför kände jag att jag inte riktigt vågade ge mig iväg till Islands och cykla grusvägar i varierande skick. Island blir det kanske istället nästa år… om jag inte får för mig att cykla Dalton Highway, Alaska istället.

Nu sitter jag hemma hos Christian i Sätaröd efter de första 80km och funderar på vad jag glömt bort i packningen. För det är alltid något litet som man glömmer, eller något onödigt som man tar med sig.

Just nu tror jag det är att jag glömt ta med mig ett skärp till byxorna. Klart bättre än förra året då jag glömde ta med mig mina verktyg, reservslang och pump.

Det här inlägget postades i Baltikum 2018. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Baltikum 2018… resan startad!

  1. Kerstin & Bo skriver:

    Lycka till på färden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *