Oregon, varmt, öken och öde

Postad 8 augusti 2012

Nu sitter jag i Hines utanför hotellrummet för natten. Tog in på hotell den här natten för det var alldeles för varmt och dessutom var hotellet billigt.

Har även rekat inför morgondagens cyklande, med tanke på att det här området är väldigt öde och här inte finns många samhällen längs med vägen är det bra att göra det.

Resultatet är dock ganska dåligt, eller jag har fått information men informationen är inte så bra för min del. Jag har nu 130miles(208km) kvar till närmsta större stad, på dessa 130miles finns det tre samhällen som är helt döda utan någon som helst service. I övrigt så finns där två rastplatser, där det kanske finns vatten. Den första efter bara 15 miles och den andra 90 miles härifrån. Där finns även en camping som ligger 35 miles från Hines. Efter campingen är där inga vattendrag eller sjöar längs med vägen.

Min plan för morgondagen blir att börja cykla innan solen gått upp och se hur långt jag kommer. Därefter ska jag testa att hur det är att lifta i USA. För 90 miles har jag svårt att tänk mig att jag kan klara av på en dag. Med tanke på att det blir väldigt varmt på eftermiddagen.

USA cykelsemester 008

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *