Muskegon

Postad 4 juli 2012
I Muskegon delade jag camping med Ryan och Casey, där lagade jag mat med hjälp från Casey som även ordnade kylväska med is från en av grannarna på campingen. Så vi kunde få oss en kall öl till maten. Det blev en Two Hearted Ale, en trevlig IPA, inget som kommer gå till historien men helt klart trevlig efter en dags cyklande.

USA cykelsemester 007

Därefter gav jag mig på jakt efter någon som kunde ge mig en lift över kanalen nästa morgon för båten över Lake Michigan till Milwaukee avgår från andra sidan. Annars hade jag fått cykla runt sjön och det hade blivit en runda på 12 miles istället för 3 miles med en lift över kanalen.

Jag lyckade hitta en kille som ville köra över mig med sin båt på morgonen… även om han skulle festa på kvällen med hans kompisar som han 30 år tidigare gått i skola med.

Så morgonen efter gav vi oss ner till stranden och vadade ut med cykeln till båten och lastade in den. För att sedan åka 200m med båten till en annan strand där jag vadade in med cykeln och väskorna.

USA cykelsemester 011

Här har vi min skeppare, tyvärr glömde jag bort hans namn… måste nog bli bättre på att komma ihåg namn. Men han ska skicka sin adress till mig och jag har lovat att skicka honom något mynt från Sverige. För han ville veta hur de ser ut.

USA cykelsemester 013

Här har jag blivit avsläppt på stranden och ska ta mig upp till vägen för att börja cykla mot färjan till Milwaukee. Det kändes onekligen lite speciellt att bli avsläppt på stranden, på en plats som jag inte varit på innan. Normalt kommer jag in i städer längs med vägar och då växer städerna på ett annat sätt.

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *