Madison och korvätartävling

Postad 7 juli 2012

Jakten på god öl går vidare…

I Madison var jag på tre pubar varav ett med eget bryggeri.

Första kvällen var jag på The Old Fashioned det var en trevlig pub som hade mycket på fat. De har 52st sorter på fat, Som de dessutom verkade byta ut ofta. Mycket av ölen var lokal från Wisconsin. Jag drack en IPA och åt två Tacos, båda alternativen var goda. Dock har jag glömt bort vilken öl jag fick, jag var ganska trött den kvällen eftersom jag hade gått upp halv fem på morgonen och cyklat hela dagen. Höll nästan på och somna på puben efter en halv öl…

Ska ni till Madison kan jag rekommendera ett besök på The Old Fashioned!

Dagen efter provade jag Fat Tire på en lite pub, tog även mig en hamburgare där.

Fat Tire bryggs av New Belgium och är en pale ale som får godkänt av mig. Inget som sticker ut, men helt klart värd att dricka. Inte minst för att det är cykeltema på ölen!

Samtidigt som jag drack ölen och åt hamburgaren så visade de även mästerskapet i korvätning. Sonya Thomas van tjejklassen medan jag stoppade i mig hamburgaren. Hon satte nytt rekord genom att lyckas stoppa i sig 45 korvar på 10 minuter. Det kändes lite bisarrt att stoppa i sig en rejäl hamburgare samtidigt som jag tittade på ett gäng tjejer som tryckte in korvar i ett högt tempo och dessutom med ganska dåligt bordsskick…

USA cykelsemester 002

Ölen med det fina namnet!

USA cykelsemester 004

Sonya Thomas i slutet av tävlingen… bara tre korvar till.

Det här inlägget postades i Öldagboken, Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *