Framme i Seattle

Postad 26 augusti 2012

Nu sitter jag i Seattle… tanken var först att jag skulle komma hit först på måndag morgon. Men eftersom jag fick ett erbjudande av en jonglör här att sova i hans träningslokal så kunde jag inte tacka nej.

Till Seattle tog jag båten från Bremerton och därefter kämpade jag mig över backarna hem till Rick. För jag har märkt att den här staden är verkligen backig. Det tog även längre tid än vad jag trodde att ta mig till hans hem. Så när jag väl kom fram till gatan var det mörkt, knappt någon gatubelysning och svårt att hitta rätt husnummer.

Men jag fick lite hjälp av en granne som inte kände till Rick men var väldigt hjälpsam. Kanske lite för hjälpsam, för när jag hade hittat rätt hus var det ganska svårt att bli av med honom. Han verkade vara en sån där person som är ganska ensam, och när han väl får någon att prata med så blir han lite för mycket. Man tycker synd om honom och vill prata med honom men det blir lite enerverande, speciellt eftersom man är trött, hungrig och bara vill ta en dusch och sen sova.

Men nu är jag i Seattle… efter att ha cyklat en massa mil och träffat väldigt många människor. En del totalt ointressanta, men de flesta har varit väldigt intressanta.

Nu ska jag ta det lugnt i några dagar, cykla runt i Seattle och besöka lite museum. För att sedan flyga hem, vilket ska bli skönt. Även om jag trivs väldigt bra med livet längs med vägarna.

USA cykelsemester 007

Här är en bild tage i början av resan, från Brooklyn Bridge med Manhattan i bakgrunden.

USA cykelsemester 012

Efter… tog den i Seattle på väg hem till Rick.

USA cykelsemester 021

Den här bilden är tagen under sista morgonen som jag tältade ute i skogen och inte på en camping.

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *