Äh jag får nästan aldrig punkteringar…

Postad 30 juli 2012

Idag är stora punkteringsdagen, klockan är nu lite över ett och jag har redan haft två punkteringar.

Det hela började med att jag i morse upptäckte att det var ingen luft i framhjulet, så jag fixade det innan jag började cykla. Eftersom jag var på hostelet i Missoula så lagade jag även innerslagen.

Efter ca 6 miles så kände jag att det lät konstigt från cykeln, det lät som om en eker hade gått av eller något annat som lossnat. Då blev jag ganska orolig för att jag skulle ha råkat missat att spänna något när jag satte på hjulen igen efter den förra punkteringen.

Tack och lov var det inget allvarligt… bara en kraftig skruv som fastnat i däcket.

USA cykelsemester 003

Det var dock inga som helst problem för mig att hitta var hålet satt… nu har jag ett bakdäck med ett hål i, vilket är lite surt för det var det nyare däcket. Innerslangen som satt på är det nog inte heller lönt att laga, den har uppemot 4st hål från skruven. Så nu hoppas jag verkligen att jag slipper fler punkteringar och att jag kommer till Hamilton innan affärerna stänger idag så jag kan köpa mig ett nytt däck.

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *