Östersund och sen?

Postad 16 juni 2013

Nu har är jag i Östersund och väntar på att det ska sluta regna, sitter på turistbyrån och lånar deras internet. De senaste dagarna har det varit mest granar längs med vägen och lite svalt. Så det har mest kännts som en transportsträcka, för sträckan Mora-Östersund var nog den biten jag cyklade när det regnade finast… men då orkade jag inte titta på den utan vara bara fokuserad på att ta mig framåt.

Nu ska jag titta lite på kartor för att fundera över vilken väg jag ska ta efter Östersund, antigen genom Sverige lite till eller så cyklar jag in i Norge. Men med nackdelen att det är rejält dyrare i Norge och nog ganska mycket fler backar tror jag.

IMG_1506

Hade en tanke att skriva om de här två ölen från Oppigårds i Dalarna… men när jag satt där och drack dem så bara njöt jag och kunde inte riktigt få ner i ord hur de var. Eller jag drack bara en, sen var jag trött och gick och la mig.

IMG_1508

Två tyska motorcyklister, jag gjorde succe när jag bjöd dem på bröd som jag gjorde på stormköket till frukost.

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *