Instagram är det nya svarta!

Lite senare än de flesta har jag skaffat mig ett Instagram-konto… men nu har jag det och det går jättebra att följa mig.

Jag kan till och med sträcka mig så långt att jag kan rekommendera att följa mig på Instagram. För i sommar ska jag ut och cykla och jag kommer då fortsätta på linjen med begränsade uppdateringar av bloggen. Istället kommer ni kunna följa mina motgångar och medgångar på Instagram.

Sommarens tur till Norge är planerad att börja på onsdagen den 21/6 och jag tänkte vara ute i ca en månad. Så följ mig på Instagram, här hittar ni mitt konto.

Lite bilder från min Instagram:

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Hämta fler

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: