Ett fall, en lösning…

Postad 26 augusti 2013

Hej,

Nu har jag varit hemma ett tag och vilat upp mig. Därmed har jag fått ork att ta tag i och fixa ett litet inlägg som jag förberedde sista dagen jag var ute.

Om ni har följt mig hela den här resan så minns ni säkert i början när jag lackade ur på grindarna runt bostadsområdet där mina föräldrar bor.
Minns ni inte så finns inlägget här.

Men att bara gnälla över att saker och ting är fel, som jag gör i inlägget är inte speciellt konstruktivt. Istället för att gnälla bör man göra något åt det, försöka göra vår värld lite bättre.

Så här kommer mitt bidrag till att göra världen lite bättre!

I övrigt är jag pigg och har tämligen bra kondition nu, det går mycket lättare att cykla jämfört med innan min cykeltur. Dessutom har det börjat sätta sig bland billisterna att det är 40km/h som gäller inne i Malmö, så nu har jag inte lika mycket problem med billister som bara måste förbi när jag cyklar i 30-35km/h. Det är jätteskönt, om staden där du bor inte ännu har sänkt hastigheterna från 50 till 40 kan jag rekommendera att göra det.
Det spar liv och trafikmiljön blir mycket behagligare för alla.

Cykelbilder 001
Eftersom jag gillar cykling så mycket så köpte jag även en ny cykel direkt när jag kom hem… här står den, den är aningen snabbare än min andra cykel.

ps. när jag skrev rubriken så tänkte jag på Bob Hunds låt Ett fall och en lösning. Men den låten passar inte riktigt in till det här inlägget, även om titeln passar.
Istället kan ni lyssna på den här från Bob Hund.

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Plato lackar ur, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *