Drick aldrig öl med finnar…

Postad 28 juni 2013

Idag är det jobbigt, igen…. men mer på insidan jämfört med tidigare problem jag haft.
Den här natten har jag spenderat på en camping i Narvik och där träffade jag två finnar som är på väg till Lofoten. Så som finnar är, så är de väldigt glada för att dricka öl, vin och sprit. Så deras bil är fylld med alkohol, vilket de bjöd mig på i ganska stora mängder igår kväll. Det hela tog slut någon gång på natten när solen hade vänt uppåt och en dansk sa till oss att vi måste dämpa oss så att de kan sova.
Så idag kommer jag nog inte cykla jättelångt och är redan två och en halv timme senare än vad jag brukar vara på morgonen.
IMG_1619

Det här inlägget postades i Nordkap 2013, Öldagboken, Resor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *