Vernon 9 juni

Postad 10 juni 2012

Nu har jag tagit mig till Vernon i nordvastra New Jersey.

Efter mycket letande och vanda i jakten pa en camping som bade kostar mindre an 25 dollar och tar emot folk utan bil. Sa har jag lyckats hitta en kyrka som driver ett hostel. Sa nu ar jag har och anvander deras dator.

Darfor kommer det bli lite rorigt i bloggen nu… for igar skrev jag lite som jag skulle lagga upp idag nar jag kom at internet. Men det har jag inte kunnat och jag kan inte fora over texten eftersom jag har inget USB-minne.

Men dagen har gatt relativt bra, trots manga backar och varmt vader.

Eller egentligen har det varit ganska segt… men nar man fatt sig en dusch sa blir man ju pa bra humor igen!

Imorgon planerar jag att fortsatta mot Port Jervis. Kanske ska testa samma modell som idag och fraga mig fram hos kyrkor och man kan talta pa deras mark.

For att hitta nagon plats att campa pa ar ganska svart har.

USA cykelsemester 003

Här registrerar man sig och en massa annan info… som jag inte riktigt orkar ta till mig av.

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *