Tillbaka från Baltikum

Nu är jag sedan en vecka tillbaka från Baltikum. Att det inte blivit något inlägg tidigare beror främst på ölfestival i Tallinn, men även varmt väder och att jag cyklar mycket.

Efter att jag kom till Stockholm har jag cyklat långa dagar hela vägen till Lysekil, eller egentligen till Brodalen. Värmen har varit ganska jobbig och mot slutet märkte jag av att jag förlorat lite för mycket vätska. Så det sista 50km till Brodalen var jobbiga med en krånglande mage.

Dessutom är väg 162 från Munkedal till Lysekil en väldigt jobbig väg med hetsig trafik och ingen vägren. Så om ni någon gång funderar på att cykla till Lysekil avråder jag från det. Åtminstone inte förrän de har byggt cykelväg av det nerlagda järnvägsspåret, så att man slipper cykla på väg 162. Det finns andra platser som är minst lika fina, men med vägar bättre anpassade för cyklister.

Det här inlägget postades i Baltikum 2018. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *