Som att cykla i en bastu

Postad 28 juni 2012

Idag har jag cyklat på en helt rak väg… de senaste 40km har jag inte sväng en enda gång. Och hade jag inte svängt av från vägen som jag planerat cykla, för att besöka McDonalds för internet och kall dricka. Hade jag endast bytt väg två gånger idag… en gång när jag svängt ut på vägen, och en gång när jag kommer svänga in på campingen jag ska sova på.

Dessutom är det nu ungefär 33 grader i skuggan och knappt någon vind som svalkar, det känns som att cykla i en bastu.

Nu längtar jag efter regn, så det kan bli lite svalare här! Fast det verkar inte bli svalare de närmsta dagarna.

USA cykelsemester 011

En ”no trespassing” skylt…

Det här inlägget postades i Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *