Port Huron

Postad 26 juni 2012

Ibland har man otur… i Port Huron bestämde jag mig för att ta en lite lugnare dag och få lite tid för att tvätta, samt hinna med och prova någon öl.

Dock blev det inte så lyckat, för Port Huron var en ganska tråkig håla där närmsta matbutik som hade öl låg ca 5km utanför centrum.

Väl där så var det så klart en av de butiker som inte hade så mycket spännande öl. Många matbutiker jag varit på har väldigt mycket spännande öl, men här var det fokus på Miller, Bud light, Coors Light och annan öl som jag vägrar prova. (om jag inte blir bjuden)

Till slut föll valet på ett sexpack av den här ölen: (för jag kunde ju inte gå därifrån tomhänt)  USA cykelsemester 005

Det här var en lättdrucken pale ale som inte var något speciellt… alltså inget jag kan rekommendera. Men det var en ganska fin etikett.

Här är bryggeriets hemsida: http://www.taproom21.com/

På vägen tillbaka till hotellet så tog jag även en öl+hamburgare på The Outpost, som låg i närheten av matbutiken. Jag var först lite osäker på om jag skulle gå in, för det kändes som ett ganska skabbigt ställe… men är man på resa genom USA så ska man ju uppleva det också!

När jag kom in var stället helt nersläckt förutom en del av baren där det hängde fyra gubbar över sina öl, samt Danielle i baren. Hamburgaren var god men ölen var tyvärr lite av en besvikelse… fick en mörk öl som var vattnig och smakade inte så mycket.

USA cykelsemester 004

Lägg märke till pickuperna på parkeringen!

USA cykelsemester 003

Nu hoppas jag på bättre tur med ölen i Flint!

Det här inlägget postades i Öldagboken, Resor, USA 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *