Gran Fondo Eslöv 2014 – avklarat

Nu har jag vilat upp mig efter en intensiv helg med cykellopp på lördagen och nybörjarträning i ösregn på söndagen. Lördagens lopp bjöd på otroligt fint väder och lite vind, så det gick väldigt snabbt för mig. Jag hoppades på en tid under 4,5h och kom i mål på 04:02:14.

Att jag kom in på en så bra tid berodde mycket på att jag inte behövde ligga först i speciellt många minuter under loppet. De sista fyra milen låg jag i en grupp som cyklade snabbt och jag pressade mig till max för att bara orka hänga med.  Så stort tack till den sista gruppen jag cyklade med som hjälpte mig in i målet.

Efter loppet passade jag och Miha på att ta en otroligt god öl… fast det var nog inte helt vanligt att ta en öl efter ett sånt här lopp. För jag såg ingen annan som tog en öl och vi fick några konstiga blickar. Jag vet inte om det var att de var avundsjuka eller om de tyckte det var opassande att ta en öl efter loppet.

Eslöv Gran Fondo 2014 002

Dock känner jag mig lite besviken på det där med homoerotisk upplevelse… det var inte så mycket rakade inoljade kroppar. Fast det var en hel del färgmatchning mellan kläder och cykel. Miha hade t ex matchat sina skor med sin cykel…

Nästa tävling kommer nog bli Race Across Skåne, för det här var kul.

Det här inlägget postades i Tävling. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gran Fondo Eslöv 2014 – avklarat

  1. eggepegge skriver:

    En kall öl efter ett långt lopp är aldrig fel! Iaf inte efter motionslopp. Vätternrundan serverar det till och med efter loppet med den lilla matbiten man får. Ingen starkare sort iofs men ändå =)

    Bra jobbat och grattis till genomfört första lopp! Blir det fler? (själv peppar jag för Vättern om 10 dagar 😉

  2. eggepegge skriver:

    Nu såg jag sista raden in posten också. Kul! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *