Du kan inte ha cykeln över soffan!

Jag har nu flyttat hela min blogg, meddelande för meddelande till wordpress, det har varit otroligt segt att göra det. Anledningen till att jag gjorde det var att jag var inte nöjd med funktionerna i den gamla bloggen. Bland annat så kunde man inte ladda ner alla inläggen till en databas för att enkelt ladda in dem i t ex på en wordpress hemsida. Man kunde inte ha mer än en kategori per inlägg och en massa andra saker som inte gick att göra.

Men nu är det gjort, jag har nu en blogg där jag har mycket fler funktioner och kan även lägga till fler funktioner. Har ni något önskemål på vad jag ska lägga till så är det bara att säga till så kanske jag fixar det.

Den främsta anledningen till att jag flyttat den är dock att jag nu tänkte börja skriva mer frekvent och inte bara när jag är ute och reser. Min tanke är att jag ska skriva ännu mer om cykling, gnälla på dålig trafiklösningar, hylla de bra och ge lite blandade cykeltips. Jag får se hur det hela kommer utvecklas, men tips på vad jag ska skriva om tas tacksamt emot eller om ni själva vill skriva något så är det bara att säga till. Klicka på kontakt så kan ni skicka ett meddelande till mig.

Givetvis kommer jag skriva om kommande cykelsemestrar också… men när nästa cykelsemester blir av vet jag inte ännu. För redan nu har jag fått en förfrågan om jobb i juli nästa år vilket jag kanske ska tacka ja till, så jag kan få uppleva en sommar på hemmaplan. Det var ju ett tag sen sist…

Rubriken på det här inlägget kommer från min syster, när jag i lördags berättade att jag ska förvara min racercykel på väggen ovanför soffan. Då sa hon direkt på ett lite förmanande/gnälligt sätt ”Du kan inte ha cykeln över soffan”.

Men så som jag ser det har man ju snygga saker på väggen och min cykel är ju jättesnygg. Så varför inte ha den på väggen när den inte används? Dessutom är den inte i vägen när den hänger på väggen istället för, som innan stå lutad mot mina hyllor eller någon vägg i lägenheten.

Vad tycker ni? Är det inte snyggt med en cykel på väggen istället för en tavla?

cykeln över soffan

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

7 svar på Du kan inte ha cykeln över soffan!

 1. Erica skriver:

  Skitfint !!! Det e klart Du ska ha cykeln på väggen <3

  Det bästa man har sätter man på väggen 🙂

 2. Johan Plato skriver:

  Shit, ser ju ut som ett riktigt design-hem. Värsta stilen ju. Lyssna inte på din syster, klart man ska ha cykel på väggen. Har inte alla det?

 3. Sara skriver:

  Cykel på väggen passar hos dig, bra lösning! Det här med vad man ”kan” och ”inte kan” är överskattat. Du gör, alltså kan du.

 4. Jakob Engblom skriver:

  Hur bra fungerar det där på vintern med slask, snö, grus, sand och dubbdäck? Min cykel skulle jag inte sätta upp på väggen precis, än mindre tillåta inomhus utan ordentlig tvätt först. Men har man en extracykel och högt i tak, så varför inte?

  • Plato skriver:

   Den cykeln kommer jag inte använda på vintern när det är snö och slask. På vintern har jag min andra cykel som jag använder, den står i hallen och används varje dag.

 5. Karin B skriver:

  Så snyggt med en en cykel på väggen! Min man vill hänga upp sin Allebike på väggen.

 6. Richard skriver:

  Tavlor eller cyklar ska INTE vara ovanför soffan. När du sitter i soffan ser du ju inte tavlan eller cykeln! Sätt cykeln på väggen bredvid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *