Cykelaktiviteter i september

Nu i September händer det en hel del skoj på cykelfronten, så här kommer en sammanfattning av vad ni ska hitta på under resten av september.

 

CK Avanti cykelträning

Den 15 september är det cykelträning med CK Avanti, alla är välkomna om man har racercykel med bromsar och hjälm. Vi kommer träna på att cykla i grupp.

11:00, samling vid Lundavägen 75 och meddela mig om ni kommer.

 

Cykelkökets konferens

Som jag skrivit innan blir det cykelkonferens den 19 september på Cykelköket i Malmö.

Det är gratis och kommer vara både informativt och lätt provokativt.

 

Park(ing)

Det fanns en aktivitet i Malmö innan, men nu verkar den vara borttagen från deras hemsida. Vilket ger er en möjlighet att fylla ett tomrum. Ta över en eller flera parkeringsplatser den fredagen den 20 september. Gör något trevligt med dem, anlägg en park, ställ ut lite soffor eller arrangera en liten konsert.

Säg till mig och registrera er aktivitet på park(ing)s hemsida så att jag och andra vet om det.

Asylstafetten

Cykla från Malmö till Åstorp över två dagar för en human flyktingpolitik. Samling på Möllevångstorget klockan 09:30 den 28 september, därefter bär det av till Landskrona via Lund för övernattning. På söndag cyklar de vidare till förvaret i Åstorp och lunch med torgmöte blir det i Helsingborg.

Så varför inte kombinera en härlig cykeltur med en god sak?

 

Malmö Tweed Ride

Om ni gillar att klä er i Tweedkostym och cykla på gamla cyklar ska ni också boka in den 28 september. För då är det dags för Malmö Tweed Ride som som är en hyllning till cykeln och Tweedens historia i välgörenhetens tecken. På deras hemsida hittar jag tyvärr ingen tid eller plats. Så jag vet inte om man kan hinna med cykelloppet för att sedan cykla ifatt Asylstafetten i Landskrona.

Alla anmälningsavgifter till arrangemanget går oavkortat till WaterAid.

 

Sådär nu vet ni vad ni ska hitta på den närmsta tiden…

Det här inlägget postades i Cykling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *